Madonna magát úttörőnek, a többi magamutogató celebet r*bancnak nevezte

Forrás: Getty Images for MTV/ViacomCBS/Jeff Kravitz/Jeff Kravitz -
tabu úttörő Madonna Cardi B botrány beszólt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madonna a közösségi oldalán osztotta ki a fiatalabb generációt, köztük Cardi B-t és Miley Cyrust, miközben magát úttörőként állította be a tabudöntögető, szexpozitív stílust illetően.

Madonna a szombati Instagram-sztorijában azt sugallta, hogy az 1992-ben megjelent erotikus könyve volt az, ami egyengette az utat a mai női művészek kreatív kifejezésmódja előtt. A posztjában leírta, hogy a róla készült meztelen fotók mellett olyan képek is voltak, amlyeken férfiak csókolóztak férfiakkal, nők csókolóztak nőkkel, közben pedig ő maga is csókolózott mindenkivel.

Madonna Forrás: Getty Images for MTV/ViacomCBS/Jeff Kravitz/Jeff Kravitz

Ezután kifejtette, hogy a könyv megjelenése után számtalanszor próbálták megszégyeníteni, amiért erős nőként tüntette fel magát, és k*rvának, boszorkánynak nevezték.

"Most Cardi B énekelhet a WAP-járól. Kim Kardashian bármelyik magazin címlapját díszítheti a meztelen hátsójával, Miley Cyrus pedig jöhet, mint egy pöröly" – állt bele Madonna a fiatalabb generációba, majd így írta alá az egészet: "Szívesen, r*bancok..."

A Page Six kiszúrta, hogy Cardi B nem is tudta szó nélkül hagyni az Instagram-sztorit: "Az ikonikus alakok csalódásokká válnak, ha egyszer odajutsz az iparban, ezért visszatartom magam" – írta egy már törölt Twitter-posztban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.