2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Megyeri Csillának elege van "Bebukó Évából": így lép fel ellene

Forrás: RTL Klub -
Megyeri Csilla Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megyeri Csilla és Molnár Zsolti nyerték a Nyerő párost, ám ezt már előre lehetett tudni, ugyanis Baukó Éva elárulta. Egy kommentelő erre fel is hívta a figyelmet Megyeri Csilla oldalán, erre reagált a celeb. 

Heteken át tartó versengés után Molnár Zsolti és Megyeri Csilla nyerték meg a Nyerő páros műsorát, ám ez nem sokaknak volt meglepetés, hiszen Baukó Éva már korábban közzétette az eredményt. Erre hívta fel a figyelmet Megyeri Csilla közösségi oldalán egy kommentelő, amit a Velvet szúrt ki.

Megyeri Csillának elege van Baukó Évából Forrás: RTL Klub

"Már »kedves« Baukó Éva úgyis lelőtte, hogy Csilláék nyerik meg a játékot" - írta az egyik kommentelő, amit Csilla nem hagyott szó nélkül.

"Ezentúl, aki Bebukó Évázik az oldalamon, bármilyen formában, azt tiltom. Már annyira idegesít, hogy vele jöttök mindenhol... Unalmas... Komolyan! Kösziiii a megértésed!" - válaszolta Csilla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.