Krága René X-Faktor Herceg Erika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerencsésnek vallja magát Krága René, aki az X-Faktor idei szériájában Herceg Erika csapatát erősíti. Hogy az élő adásokig eljut-e, az majd a Mentorházban döl el, de ő bizakodó. Most arról beszélt, hogy rossz anyagi körülmények között nőtt fel, és mi mindent tettek azért, hogy jobbra forduljon a sorsuk.

René tizenöt éves volt, amikor a szülei Bécsben vállaltak munkát, őt pedig a nagymamájára hagyták.

"Mamáméknál még nehezebb volt, mint előtte. Alig kerestek valamennyit, nagyon nehéz időszak volt. Anya és apa nyelvtudás nélkül költöztek Bécsbe, de tudtam már akkor is, hogy mindezt a családunk érdekében tették. Pár évvel később tudtam őket követni, emlékszem, mennyire boldog voltam, hogy végre velük lehetek. Ausztriában ráadásul elvégeztem a zeneakadémiát, ahol később munkát is kaptam" - nyilatkozta a Blikknek. Hozzátette, gyerekkorában tanulta meg, hogy soha nem szabad feladni és most azt reméli, tehetségét kamatoztatni tudja.

Mélyszegénységben élt az XFaktor fiatal tehetsége, Krága René Forrás: RTL Klub



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.