9,7 milliárdot nyert a lottón egy férfi - felesége és gyerekei előtt is titkolja a nyereményt

Forrás: Belga via AFP/Benoit Doppagne -
feleség nyeremény lottó titkolózás család telitalálatos szelvény telitalálat gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy dél-kínai férfi titkolja 219 millió jüanos, azaz 9,7 milliárd forintos lottó főnyereményét felesége és gyermeke előtt, mert attól tart, hogy a nyeremény miatt családja ellustulna.

Li úr egyedül, jelmezben ment el a lottóirodába, hogy átvegye nyereményét. Élénksárga ruhája eltakarta a fejét, így a fotókon, melyek a nyeremény átvételekor készültek, a férfi felismerhetetlen.

Illusztráció Forrás: Belga via AFP/Benoit Doppagne

„Nem mondtam el a feleségemnek és a gyermekemnek, hogy nyertem, mert féltem, hogy túlságosan önelégültek lesznek, és a jövőben nem fognak dolgozni, vagy legalábbis ellustulnak" – mondta a férfi a múlt héten egy helyi újságnak.

A férfi, aki a nyereményéből 5 millió jüant jótékonykodásra szán, elmondta, hogy évek óta ugyanazokkal a számokkal játszott, melyek: 2, 15, 19, 26, 27, 29 - írja a Bloomberg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.