"Nem volt egy könnyű időszak" - Baronits Gábor mindössze tíz éves volt, amikor elvesztette édesapját

Forrás: TV2 -
halál Ungár Anikó Baronits Gábor Baronits Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baronits Gábor a Futtában című műsorban beszélgetett Palik Lászlóval, akinek többek között arról is őszintén mesélt, hogy élte meg édesapja elvesztését.

Baronits Gábor édesapja és édesanyja is színpadi emberek voltak, így nem csoda, hogy ő is ezen a területen dolgozik. A színész apja, Baronits Zsolt, a Syrius együttes alapító tagja fia életében sajnos nem sokáig volt jelen: Gábor mindössze 10 éves volt, amikor édesapja elhunyt.

"Nem volt ez egy könnyű időszak. Tudod, amikor 10 évesen megtapasztalja az ember, hogy mi az az elmúlás, hogy a felhőtlen gyerekkorban minden múlandó, az egy óriási tragédia (...) Nagyon nehéz feladat volt, nem csak nekem, anyukámnak is.

Beteg volt, láttam azt, hogy járt kemoterápiára, kihullott a haja, de emlékszem arra a pillanatra, amikor én 9 éves voltam, egyszer a mamát félrehívtam, és megkérdeztem tőle, hogy a papa betegsége az halálos? És ő őszintén megmondta, hogy igen, de minden rendben lesz és meg fog gyógyulni. És én elhittem, hogy ez úgy lesz"

- mondta Gábor, aki nagyon szoros kapcsolatot ápolt apjával, majd elmesélte azt is, hogy tudta meg: édesapja nincs többé.

Forrás: TV2

"A mama mondta el, unokatestvéreméknél voltam lent Gárdonyban, másnap jöttem haza, és akkor a mama egyik barátja jött le értünk. És a mama otthon várt, - így hívom anyukámat - elsétált velem a kertbe, és ott mondta, hogy a papa már nincs. Nem volt egy könnyű időszak, de talán kellett hozzá, hogy az az ember legyek, amilyen most vagyok"

- tette hozzá Baronits, akinek édesanyjával nagyon szoros a viszonya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.