"Egyedül vagyok, és ez nagyon nehéz" - Berki Mazsi őszinte vallomása

Forrás: Berki Mazsi/Instagram -
anyaság Berki Mazsi egyedülálló Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Mazsi nem arra készült, hogy egyedül kell majd felnevelnie a gyerekét. Ugyan van segítsége, de mint mondta, a végén akkor is egyedül hozza meg a döntéseket, ami nem könnyű.

Berki Mazsit sok kritika éri azért, mert nem látszik rajta a fájdalom és a gyász. Az egyedülálló anyuka azonban megéli a veszteséget, de ezeket a pillanatokat nem teszi kirakatba. Úgy gondolja, azt a helyzetet, amiben ő van, csak az tudja átérezni, aki hasonló cipőben jár. Soha nem gondolta, hogy egyedül kell majd felnevelnie a gyermekét.

Berki Mazsi az egyedülálló anyaságról vallott Forrás: Berki Mazsi/Instagram

"Lehet, hogy az édesapák bizonytalanok abban, hogyan kell bánni egy kisbabával, de a legtöbb helyzetben ott vannak, és fontos döntésekben segítenek. Még az elvált szülők is meg tudják beszélni az olyan kérdéseket, mint a bölcsőde vagy éppen egy oltás beadása. Én már soha nem fogom tudni megbeszélni ezeket a gyerekem édesapjával.(...) Anyukámat, a barátaimat persze megkérdezem, de a legvégén mégis egyedül vagyok, és ez nagyon nehéz" - árulta el a HOT! Magazinnak Mazsi, aki az új kapcsolatáról is beszélt.

A teljes interjút a szerdán megjelenő HOT! Magazinban olvashatjátok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.