"Én még soha nem nyertem semmit" - Csobot Adél és Hegyes Berci nyerték a DWTS harmadik évadát

finálé Csobot Adél Dancing with the Stars Somhegyi Krisztián tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A DWTS döntőjében Papp Dorciék a harmadik helyen végeztek, így a nézőknek azt kellett eldönteni, hogy Somhegyi Krisztiánék vagy Csobot Adélék érdemlik meg jobban a győzelmet.

Az eredményhirdetés alatt feszült pillanatoknak lehettek szemtanúi a nézők. A táncosok egymásba kapaszkodva várták a végeredményt, majd kiderült, hogy 2022-ben a Dancing with the Stars győztese nem más,

mint Csobot Adél és Hegyes Bertalan.

A táncosok egymás nyakába borulva zokogtak, és alig akarták elhinni, hogy az övék lett a legjobb táncosnak járó díj. A műsor második helyezettje, Krisztián megköszönte a családjának, a stábtagoknak, a barátnőjének, a zsűrinek és nem utolsó sorban Katicának azt, hogy mindvégig mellette volt, és segítette őt.

"Ez a nyolc hét nem én voltam, ez csakis ő volt, minden egyes pillanat. Ő tartotta bennem a lelket, ő tanított meg táncolni, ő segített átlendülni a nehézségeken, és ő szerettette meg velem a táncot. Köszönöm Katica, te vagy az egyik legcsodálatosabb táncosnő Magyarországon"

-mondta Krisztián, majd Adél mondott köszönetet.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.