Igazi bunkó: ételérzékenysége miatt hagyta faképnél randipartnerét az étteremben ez a férfi

bor randi ételérzékenység glutén
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokakat felháborított az a történet, melyet a TikTokon osztott meg egy Renan Pacheco nevű férfi. Az erős francia akcentussal beszélő úriember amerikai randevúpartneréről panaszkodott, aki egyedi étrendje miatt vált számára ellenszenvessé.

Míg mások amiatt fújnak visszavonulót, hogy a jelöltjük az exéről beszél, esetleg már az első randin a gyerekeket tervezgeti, Pacheco amiatt orrolt meg a Kimberley nevű hölgyre, hogy az néhány dolgot mellőzőtt az étlapról.

@iamrenanpacheco

François went on his first American date! It didn’t go as planned…

♬ France Accordion Swing - MIZUSATO Masaki

Ezt még csak-csak lenyelte volna a válogatós francia pasas, ám az utolsó csepp az volt a poharában, mikor Kimberley közölte, hogy ő alkoholt sem fogyaszt.

Pacheco ekkor szó nélkül felállt és otthagyta a nőt, a videóban pedig azt üzente neki, hogy sajnálja, képtelen lenne olyasvalakivel összejönni, akivel nem ehet gluténtartalmú ételeket és nem borozhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.