"Ezek tetves kurv*k egytől egyig" - VV Barna kemény véleményt fogalmazott meg a villa lányairól

Forrás: RTL II -
valóvilág ValóVilág 11 VV Barna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zajlik az élet a ValóVilág 11 háza táján. Gyakorlatilag minden egyes összefoglalóban történik valami, amire az ember felkapja a fejét: a hétfői adásban Barna fogalmazott meg kemény véleményt a villában élő lányokról.

Gyakorlatilag a ValóVilág 11 első adásából kiderült, hogy ez az évad különlegesebb lesz az eddigieknél. VV Barna és VV Reni már az első éjszakán egymásba gabalyodtak, így minden eddiginél hamarabb volt szex a villában. A villa szépfiúja, Barna nem érte be egy lánnyal, Reni mellett ugyanis Pirossal is többször összegabalyodott.

Most nagyon úgy fest, hogy Anitával is elkezdtek közeledni egymáshoz, és bár Barna szemmel láthatóan élvezi a lányok társaságát, kemény véleményt fogalmazott meg Lisszáról, Anitáról és Reniről.

"Ezek tetves kurv*k egytől egyig. Ezért más ember fizet, mi meg idejöttünk a ValóVilág villájába, és ingyen csinálják nekünk a produkciót. Ezek nem nők"

– fakadt ki a 25 éves Barna Máriónak az RTL műsorában.

Forrás: RTL II

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.