Keményen beleálltak Békefi Vikibe: azzal vádolják, csak a hírnév miatt van együtt szerelmével

Feng Ya Ou Ferenc szerelem Békefi Viki Békefi Viktória
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a legtöbben nagyon örülnek, hogy Békefi Viktória és Feng Ya Ou egy párt alkotnak, akadnak, akik úgy hiszik, nem a szerelem tartja össze őket...

A színésznő és az énekes már három éve alkotnak egy párt. Közösségi oldalukon rendszeresen osztanak meg közös fotókat, ezúttal egy közös munkájukkal kapcsolatban posztoltak egy ölelkezős, összebújós fényképet. Az egyik hozzászóló dicséret és szép szavak helyett kemény jelzőkkel illette Vikit, és azzal vádolta meg, hogy csak a hírnév miatt van együtt Fenggel - szúrta ki a Bors.

„Kíváncsi lennék arra, hogy a Viktória ugyan úgy rád-e lenne telepedve, mint a pestis, ha Győrben, az a kisfiú lennél, aki hírnév és pénz nélkül nevelkedett a Stromfeld utcában?!!!"

Viki a lap kérésére elmondta, mit gondol az ilyen, és ehhez hasonló hozzászólásokról.

"Hiába vagyunk közszereplők, mi is ugyanúgy emberek vagyunk. Nekünk is rosszul tudnak esni ezek a dolgok. Manapság azt veszem észre, hogy az emberek úgy vannak vele, ha nekik rossz, akkor másnak is legyen az. Ya Ou még kedvesen is válaszolt a kommentelőnek, de nem esett neki se jól, amit az illető írt.Nem kell bizonygatni a szerelmünket másnak, mi biztosak vagyunk benne és ez éppen elég"

– mondta el véleményét a színésznő.

A komment azóta eltűnt a poszt alól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.