"Nagyon bepánikoltam" - Tragédiával is végződhetett volna a magyar sztárpár közös nyaralása

Feng Ya Ou Ferenc tragédia pánik nyaralás Békefi Viktória
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatalok első közös nyaralásukon vettek részt, amikor a dolgok rosszra fordultak.

Békefi Viktória és Feng Ya Ou között dúl a szerelem. A fiatalok a Sztárban Sztár leszek! első szériája után habarodtak egymásba, és idén nyáron mentek el életük első közös külföldi nyaralására.

Az énekesek Horvátországba utaztak, és a vakáció a pihenésen kívül izgalmakat is tartogatott, ugyanis Vikiék viharba kerültek a tengeren, és két SUP-osnak köszönhetik, hogy nem történt nagy baj.

„Életünk első közös külföldi nyaralásának második napján kimentünk a tengerpartra strandolni. Mi, okosak, vittünk magunkkal egy hatalmas, felfújható, pávás matracot, amire ketten is fel tudunk feküdni. Nos, meg is tettük, akkor még gyönyörű volt az idő! Nézelődtünk, beszélgettünk a matracon fekve, majd kitaláltuk, hogy evezzünk egy kicsit beljebb.

Annyira elcsevegtük, elviccelődtük az időt, hogy hirtelen azt vettük észre, hogy nagyon besodort minket a közben nagyon feltámadó szél.

Akkor már tudtuk, baj van, de eleinte még próbáltam nem bepánikolni. Elkezdtünk kifelé evezni, de hiába, egy métert nem haladtunk" – kezdte a Ripostnak Békefi Viki.

A szerelmeseknek óriási szerencséje volt, mert két SUP-os észrevette, hogy bajba kerültek, és miután kiabáltak nekik, a két férfi a segítségükre sietett. Végül a deszkások kihúzták Vikiéket a partra, és happy enddel zárult a történet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.