Sokk: hetekig lebegett élet-halál között a gyönyörű magyar fitneszmodell

gyógytornász kóma autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Abortusza volt, levágták a lábát, benzint itattak vele és meg akarták ölni – mindezek a 24 éves Martin Anett szörnyű látomásai voltak, miközben kómában feküdt.

A fiatal lány 2021-ben szenvedett súlyos balesetet, amikor autóval hazaindult a Balatontól Budakeszire, ám a szülői házba már nem érkezett meg. Máig tisztázatlan okokból a szembesávba került, és félig frontálisan ütközött egy másik kocsival.

A gyógytornászként dolgozó lányt emellett borzasztó látomások gyötörték, miközben mesterséges kómában tartották: meghalt az édesapja, abortusza volt, levágták a lábait, halálos balesetet okozott, benzint ivott, megalázták őt.

A szörnyűségek ellenére azonban Anett összeszedte magát és bár féltették, elhatározta, hogy folytatja egyetemi tanulmányait; a kórházból való távozása után röviddel pedig sportolni is újra elkezdett. Erőfeszítéseinek gyümölcse kétségkívül beérett: ő lett 2021 legnagyobb átalakulója a Biotech USA versenyén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.