Kovács Kati önmagát is okolja Balázs Fecó halála miatt: "Nagy űrt hagyott maga után"

Forrás: MTVA / Ridikül -
halál Balázs Fecó tragédia Kovács Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő őszinteséggel vallott Balázs Fecó elvesztéséről Kovács Kati, aki a mai napig hibásnak érzi magát a legenda halála miatt. 

Szombaton lesz két éve, hogy eltávozott közülünk Balázs Fecó. A legenda koronavírusban hunyt el, és bár halála óta sok idő eltelt, családja, egykori kollégái és a rajongók a mai napig nehezen hiszik el, hogy Fecó nincs többé.

A Borsnak a szomorú évforduló kapcsán Kovács Kati beszélt arról, hogyan emlékszik a zenészlegendára.

"Nekem Balázs Fecó egy hihetetlenül tehetséges ember volt. Sokszor énekeltünk közösen, és megannyi jó pillanatunk volt együtt. Aztán jött ez a fránya covid (...) Emlékszem arra, nagyon sokszor szóltunk neki, hogy ne menjen tömegbe. Féltettük, de ő csak nem hallgatott ránk. Volt neki egy nagy terve, közelgő hetvenedik születésnapjára szeretett volna egy koncertet az Arénában..."

-kezdte Kovács Kati.

Forrás: MTVA / Ridikül

Az énekesnő elárulta, a mai napig előfordul, hogy elsírja magát, ha eszébe jut Balázs Fecó.

"Gyakran mondtuk neki, kérleltük, ha emberek közé megy, húzza fel a maszkot, de egyszerűen hajthatatlan volt. Ezért is sírom el magam gyakran, ha Balázs Fecó-dalt éneklek.

Sokszor azon gondolkodom, mit tehettem volna még. Kérlelhettem volna jobban? Erőszakosabb lehettem volna? Nem derül már ki. Kicsit szerintem mind hibásak vagyunk

– nyilatkozta a lapnak Kovács Kati, aki szerint hatalmasat veszített a szakma, és Balázs Fecó óriási űrt hagyott maga után.

Akárcsak Kóbor János, aki 2021 decemberében, szintén a koronavírus szövődményei miatt távozott az élők sorából.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.