Megtörte a csendet Tóth Andi: "Mi a f*szért kell magyarázkodnom bárkinek is?”

Forrás: Tóth Andi/Instagram -
Dancing with the Stars üzenet Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi mindig is megosztó személy volt, de mostanában különösen sok bántást kap, az emberek mindig a legrosszabbat feltételezik róla. Hétvégén nem tud részt venni a Dancing with the Stars azon adásában, amelyben a volt versenyzők is visszatérnek, az emberek pedig egyből elkezdtek kombinálni.

Tóth Andi mindig kapott hideget-meleget, de mostanában különösen sokan bántják az énekesnőt, aki nem bírta tovább, videóban üzent a követőinek, amelyben azt is elárulta, hogy miért nem tud táncolni a Dancing with the Stars most szombati adásában.

"Ez az utolsó hete a forgatásnak a sorozat miatt. Ezért nem vállaltam a most szombaton lévő Dancinget, mert nem tudtam volna mikor próbálni rá, ugyanis hajnaltól estig forgatok. Ha itt végeztem, akkor vasárnaptól próbálok a Dancingre. Ennyi történt, nem olyan fellépést mondtunk le, amit én vállaltam.

Megtörte a csendet Tóth Andi: "Mi a f*szért kell magyarázkodnom bárkinek is?" Forrás: Tóth Andi/Instagram

Bár nem értem, mi a f*szért kell magyarázkodnom erről bárkinek is? A tököm kivan már..."

– fakadt ki Andi, hozzátéve: így már nincs is kedve a döntőre készülni.

"Megyek a Dancing döntőjére, k*rva sok kedvet adtok hozzá, b*zd meg, de megyek! Egy kib*szott jó produkcióval készülünk Andrei-jal. Aki várja, várja, aki nem, nem. Ez van. Ezenkívül pedig holnap jelenik meg az új dal Young Fly-al. Csodálkoztok, b*zd meg, hogy nincs kedvem posztolgatni... Mi a f*sznak? Komolyan mondom..."

– tette hozzá az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.