Gáspár Evelinék kihúzták a gyufát Tücsiéknél: hazugnak és alattomosnak nevezték őket

vita páros Gáspár Evelin hazug párharc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Párharc legutóbbi adásában Gáspár Evelin és barátja, Attila elmondták, hogy mi a céljuk a műsorban.

A páros nehezen jön ki a Párharc többi játékosával, a hétfő esti adásban Tücsi és Sofi is nekifeszült Evelinéknek. Azt sérelmezték, hogy Gáspárék nem tartották a szavukat, és hátba támadták a barátaikat, akik számítottak volna a szavazatukra, ugyanis Tücsiék és Evelinék korábban szövetségesek voltak.

A páros azon akadt ki, hogy a többi versenyző nem fogadja el, hogy ők nem barátkozni mentek a műsorba, hanem egészen konkrét terveik vannak. Emiatt több támadás is érte őket, sőt, az egyenességüket is megkérdőjelezték.

"Na mit szólsz? Mi vagyunk a hazug páros. Ez egy játék. És egy játékban persze, hogy lesznek olyan emberek, akik egymást hátba szúrják"

- kezdte Evelin a videóban.

Gáspár Evelin idén év elején mutatta be a nagy nyilvánosságnak szerelmét, Varga Attilát, akivel akkor már több hónapja tartott a kapcsolatuk. A fiatalok az első közös szereplésre egészen idén őszig vártak, ugyanis a Párharcban láthatja őket először együtt a közönség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.