Szeméttelepre vitte randizni a szerelmét Szabó Ádám - Fotó

Szabó Ádám randi szeméttelep
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Ádám már két hónapja él párkapcsolatban Farkas Jenniferrel, aki korábban Zámbó Krisztiánnal volt együtt, majd 2016-ban összeházasodott Kolozsváry Zsolttal, ismertebb nevén ÉNB Marcival. A szerelmesek nagyon jól érzik magukat egymás társaságában: már össze is költöztek. 

Szabó Ádám legismertebb, a nyilvánosság előtt is felvállalt kapcsolata Tóth Andival volt, ám a párosnak nem sikerült békében elválniuk egymástól. Azóta a zenész már egyszer párra talált, de annak a kapcsolatnak is vége lett, ám sokáig nem kellett egyedül búslakodnia, ugyanis úgy tűnik, ismét rátalált a szerelem.

Az énekes elmondta, hogy látásból már régóta ismerik egymást, és korábban szándékok nélkül beszélgettek egymással. Ádám csak akkor kezdeményezett, miután biztossá vált, hogy Jennifer házassága zátonyra futott. Ezután olyan jól alakult minden, hogy rögtön el is utaztak Ciprusra, majd pár nappal később összeköltöztek.

Ciprus után Ádám nem mindennapi helyre, egy szeméttelepre vitte szerelmét randizni, amiről a közösségi oldalán is beszámolt - szúrta ki a Bors.

"Gondoltuk, kicsit kimozdulunk otthonról"

- írta a fotó alá.

Szeméttelepre vitte randizni szerelmét Szabó Ádám - Fotó Forrás: Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.