Antonio Banderas teljesen megváltozott a szívinfarktusa óta

Forrás: AFP/Loic Venance -
Antonio Banderas változás szívinfarktus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Antonio Banderas úgy érzi, 2017-ben bekövetkezett szívinfarktusa volt az egyik legjobb dolog, ami történhetett vele. Azóta teljesen átértékelte az életét.

A most 62 éves, spanyol származású színész 2017 januárjában kapott szívrohamot. Akkor 20 évvel fiatalabb párja, Nicole Kimpel mentette meg az életét, aki a lélekjelenlétének köszönhetően azonnal a segítségére sietett.

Bár az eset nem okozott maradandó károsodást Banderas szervezetében, elárulta, teljesen megváltoztatta az életét az, hogy szembe kellett néznie a halál gondolatával.

Antonio Banderas Forrás: AFP/Loic Venance

"Rájöttem, hogy valószínűleg ez volt az egyik legjobb dolog, ami történt velem, mivel azok a kevésbé fontos dolgok, amik miatt minden nap aggódtam, jelentéktelenné váltak" – nyilatkozta a Page Sixnek.

"Azt gondoltam, miért aggódom emiatt, ha meg fogok halni? Persze mindig tudtam, hogy egyszer meg fogok halni, de most meg is éreztem."

Hozzátette, hogy ma már csak azokkal a dolgokkal foglalkozik, amelyek tényleg igazán fontosak a számára, például lányával, a 25 éves Stellával, a családjával, a barátaival és a munkájával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.