Bikinit merészelt viselni a Disney 14 éves sztárja, majdnem kirúgták

Bella Thorne Disney képmutatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Indul a risza! című ifjúsági sorozat egykori főszereplője, Bella Thorne manapság legtöbbször észbontóan szexi, sőt, sokszor polgárpukkasztóan erotikus tartalmaival hívja fel magára a figyelmet.

A Disney Channel-nél töltött évei alatt azonban még korántsem volt ennyire kacér, ettől függetlenül számos alkalommal szembesült a filmes fejesek képmutató, szexista hozzáállásával. Egy alkalommal például azért vették őt elő, mert más normális lányokhoz hasonlóan bikiniben töltötte szabadidejét a tengerparton.

Bella végül elárulta: nem bocsátották el, de felszólították, hogy a jövőben inkább rövidnadrágban és pólóban strandoljon. A színésznő ugyanebben az adásban beszélt arról is, hogy tízéves korában azért esett el egy szereptől, mert a castingrendező azt állította, hogy flörtölni próbált vele – írja a 24.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.