Egy napkitörés miatt napokig nem lesz áram a Földön - Állítja egy időutazó

időutazó káosz napkitörés Tiktok áramszünet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy magát időutazónak valló TikToker szerint teljesen meg fog tisztulni a bolygónk, előtte azonban káosz lesz, és előjön az emberekből a legrosszabb.

Az időutazó egyik videójában nemrég azt állította, egy globális katasztrófa fog bekövetkezni 2025-ben, hogy megtisztulhasson a bolygónk. Brecken Smith szerint három napon keresztül áramkimaradás lesz az egész világon, amelynek hatására sötétségbe borul minden, totális káoszt eredményezve. Ez a három nap a legrosszabbat fogja kihozni az emberekből.

@breckensmith81 The time is now in which mankind needs to unfold the secrets… #fyp#fypシ#solarstorm#timewarper#timetravel#timetraveler#purge#globalpurge♬ Horror Music(842278) - Pavel

"2025-ben világszerte megkezdődik az első tisztogatás. Ennek oka egy globális áramszünet lesz, amikor a Földet eléri egy hatalmas napvihar és minden elektromos áram lekapcsolódik. Mindenhol káosz lesz és a kormányok tehetetlenek lesznek. Három napig fog tartani a borzalom, ami a legrosszabbat szabadítja el az emberekben" – hangzik el a videóban.

Egy másik időutazó szerint hamarosan meg fognak ölni egy ismert embert, továbbá állítja: pontosan tudja, hogyan fog kinézni a III. világháború kezdete és a vége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.