Első közös karácsonyára készül szerelmével Orosz Barbara: itt töltik az ünnepeket

Forrás: Facebook/Orosz Barbi -
HOT! magazin család sztárok szerelem Orosz Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vészesen közeleg az év egyik legszebb időszaka, amikor minden lecsendesedik, öröm, béke és szeretet járja át az emberek lelkét. A Mokka csinos műsorvezetője, Orosz Barbara izgatottan készül az idei karácsonyra, ugyanis most először ünnepel majd együtt francia szerelmével. 

Orosz Barbara tavaly ősszel szeretett bele francia származású párjába, akivel azóta is hatalmas szerelemben élnek együtt. A csinos műsorvezető nagyon készül az ünnepi időszakra, ugyanis az idei karácsony több szempontból is különleges lesz a számára.

Első közös karácsonyára készül szerelmével Orosz Barbara: itt töltik az ünnepeket Forrás: Facebook/Orosz Barbi

"Tavaly ősszel szerettünk egymásba a párommal, így karácsonykor a Szentestét még külön töltöttük, mindenki a saját családjával ülte körül az ünnepi asztalt. 26-án utaztam ki Franciaországba, amikor bemutatott a családjának, akikkel csodás napokat töltöttünk el. Az idei egészen más lesz: együtt leszünk Cserépfaluban, az én családommal,

akik az első találkozás óta családtagként szeretik a páromat, és bár franciául és angolul kommunikálunk, ez senkinek nem okoz problémát. Népes família a miénk, jönnek az öcséim, a szépséges menyasszonyaik, az unokatestvéreim, a zsivány keresztfiaim és a keresztszüleim. Az anyukám istenien főz, nála leszünk Szenteste apával, másnap viszont az egész rokonság átvonul a nagymamámhoz, és ott folytatjuk az ünneplést" - mesélte a hot! magazinnak izgatottan Barbara.

Barbi és több más TV2-es műsorvezető további karácsonyi terveiről részletesen a holnap megjelenő hot! magazinban olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.