Farm VIP: Szorcsik Viki magánkívül káromkodott és üvöltött

Forrás:TV2 -
balhé Mischinger Péter Farm VIP Szorcsik Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szorcsik Viki sok nézőnek okozott meglepetést a Farm VIP műsorában mutatott viselkedésével, hiszen egymást érik a konfliktusai.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, Szorcsik Viki és Smaltig Dalma a műsor elején még Nyertes Zsuzsa életét keserítették meg botrányos viselkedésükkel, most viszont a színésznő Mischinger Péterrel viselkedett vállalhatatlanul.

A hétfői adásban egy játék során Mischinger Péter emelt hangon ráripakodott Szorcsik Vikire, hogy ne kergesse szét az összeterelt kecskéket, amire a színésznő olyan stílusban válaszolt, hogy csak a "retek" szót lehetett érteni belőle, mivel az utána következő mondatokat egyenesen ki kellett sípolni.

Ezután Péter Mikivel is feszültebben kommunikált, de a színésznő a "Miki" helyett "Vikit" értett, így hazugnak nevezte Pétert, majd tovább fröcsögött, és képtelen volt elfogadni, hogy Péter nem neki címezte a szavait.

"Te ne beszéljél így velem!" - kezdte a színésznő, majd ismét hosszas sípolás következett az adásban, ezután pedig agresszíven felé hajította a kezében lévő, tereléshez használt husángot. Bár végül csak magát ütötte meg vele, a szándék megkérdőjelezhetetlen volt.

Szorcsik Viki végül egy közös gyűlés alkalmával mondta el saját álláspontját, és kijelentette, hogy nem beszélünk úgy senkivel, ahogy Péter beszélt vele.

Bár a visszajátszásból egyértelmű volt, hogy nem Péter, hanem Viki viselkedett úgy, ahogy az ember a kutyájával sem tenné, azonban a saját reakcióját úgy értékelte, hogy szerinte bárki ezt tette volna, sőt, azt is mondta, hogy "Valaki nekiment volna nagykéssel...".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.