Felajánlotta orgazmusát a tudomány számára Cara Delevingne

Forrás: AFP/Stefano Rellandini -
tudomány Cara Delevingne vérvétel orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Novemberben jelent meg a Planet Sex With Cara Delevingne című sorozat, amelynek fő témája a szexualitás. A modell a széria egyik részében az orgazmusát ajánlotta fel a tudomány számára.

Cara Delevingne a széria egyik részében maszturbációs szemináriumon vett részt, a soron következő hatodik részben pedig az orgazmusát ajánlotta fel a tudomány számára.

Delevingne-től egy németországi kórházban vettek vért közvetlenül az orgazmusa előtt, majd utána is, a mintákat pedig kutatóknak küldték el - írja a New York Post.

Felajánlotta orgazmusát a tudomány számára Cara Delevingne Forrás: AFP/Stefano Rellandini

"Amikor az orgazmusról van szó, határozott a nemi különbség. A tudósok szerint a hetero férfiak 95 százaléka jut el a csúcsra közösülés közben, míg a hetero nőknek csupán a 65 százaléka"

– mondta a modell, hozzátéve: szerinte a nőkre vonatkozó szám így is túl magas, több ismerőse szerint ez valójában 15 vagy 20 százalék közé eshet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.