Harrison Ford hosszú idő után ismét feleségével mutatkozott a nyilvánosság előtt

Calista Flockhart 1923 Harrison Ford premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár mostanság ritkán látni őket együtt a reflektorfényben, a színész neje, Calista Flockhart oldalán érkezett új sorozata, az 1923 premierjére.

A Los Angelesben megrendezett afterpartyra Ford (80) sportosan elegáns stílusban érkezett: egy fekete zakót, sötétkék inget és farmernadrágot viselt, míg Flockhart (58), az Ally McBeal című népszerű sorozat sztárja krémszínű kosztümben és karikafülbevalóban tündökölt. (A képeket a Daily Mail cikkében tekintheted meg.)

Az 1923 egyébként a 2018-ban debütált Yellowstone című westernszéria spinoffja, melyben a színész Helen Mirrennel karöltve játssza a főszerepet. Az előzménysorozat a Yellowstone-ból jól ismert Dutton család felmenőinek történetét mutatja be, akik a korszak járványai, az alkoholtilalom vége, a gazdasági világválság és a ritkán látott aszály közepette próbálnak boldogulni.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.