Komoly félreértést tisztázott Árpa Attila: nem engedné, hogy a párja tartsa el

Forrás: TV2 -
aranyásó Árpa Attila anyagiak A Nagy Ő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Árpa Attila A Nagy Ő műsorában többször is utalt arra, hogy nincs pénze, és bízik abban, hogy leendő párja tud gondoskodni róla. Most viszont elmagyarázta, hogy ezt pontosan miért is mondta.

Az idei Nagy Ő elmondása szerint csupán azért hangoztatta, hogy azt szeretné, ha párja eltartaná őt, hogy ezzel kiszűrje az aranyásókat, és érzékeltesse: olyan nőt keres, aki nem akar rátámaszkodni az anyagiak tekintetében.

"Tisztázzuk, nem keresek olyan nőt, aki eltart. Ha életem legrosszabb helyzetében lennék, akkor sem engedném ezt, mindig megoldottam, ezután is sikerülni fog. Persze az élelmiszerárakat elnézve, még az is lehet, hogy sor kerül erre..." - viccelődött Árpa. Majd azt is elmondta, hogy az ő egóját nem sérti, ha a szerelme többet keres nála.

Árpa Attila, Nagy Ő, Bachelor Forrás: TV2

"Azt gondolom, ez csak a bizonytalan férfiak önértékelését képes aláásni. Ők általában két dolgot tesznek: vagy lehúzzák a saját szintjükre a partnerüket azzal, hogy degradálják a sikereit és leépítik az önbizalmát, vagy megcsalják egy olyan nővel, aki mellett igazi férfinak érezhetik magukat. Nekem nemhogy nem sérti az egómat, hanem minél sikeresebb egy nő, én annál büszkébb vagyok!" - mondta a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.