Véget ért a Konyhafőnök VIP: ő lett a győztes

győztes finálé RTL Dobos Evelin Konyhafőnök VIP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Konyhafőnök VIP fináléjában két nagyon tehetséges versenyző mérkőzött meg, így a zsűrinek nehéz dolga volt, azonban csak egy ember nyerhette el a Konyhafőnök címet.

Dobos Evelin és Kardos Eszter szálltak ringbe a végső győzelemért, ezúttal azonban nem egyedül: Evelint Fésűs Nelly és Nagy Zsolt, Esztit pedig Geszler Dorottya és Kollányi Zsuzsi segítette. A feladat nem volt egyszerű, mert mindkét csapatnak 3 előételt, 3 főételt és 3 desszertet kellett elkészítenie.
Evelin Nellyvel rögtön megtalálta a közös hangot, így hatékonyan tudtak együtt dolgozni, azonban Nagy Zsolt egy kicsit lassabban mozgott a konyhában, mint Evelin szerette volna. A színésznő úgy döntött, hogy Zsolt erősségeire épít, és kihasználja a fókuszált állapotát, így olyan munkákat bízott rá, amik odafigyelést igényeltek. A közös főzésnek mindketten örültek, mert a verseny kezdete óta szoros kapcsolat alakult ki közöttük.

Kardos Esztiék is rohamtempóban igyekeztek elkészíteni a fogásokat, de nem ment zökkenőmentesen a feladat: a színésznő nem magyarázta el pontosan a segítőinek, hogy milyennek képzeli el az elkészült tányérokat, így Dorottya nehezen tudta végrehajtani Eszti utasításait, ami konfliktushoz vezetett.

A két finalista erőn felül teljesített, így egy olyan menüsort tálaltak ki a zsűri tagjainak, ami teljesen elvarázsolta őket. A kóstoláson azonban nem csak a megszokott zsűritagok vettek részt: Ákos, Jenő és Zé apukái is csatlakoztak az értékeléshez, így már nem három, hanem hat szempár vette górcső alá a finalisták fogásait.

A verseny nagyon szoros volt, így a zsűrinek nem volt könnyű dolga, amikor dönteniük kellett, hogy ki legyen Magyarország Konyhafőnöke. A választásuk Dobos Evelinre esett, aki először nem akart hinni a fülének, annyira megérintette, hogy ő állhatott a képzeletbeli dobogó legfelső fokára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.