Kulcsár Edinát aljas dologgal vádolták - így vágott vissza a hőbörgőknek

FaceApp Kulcsár Edina Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 31 éves szépséget egyre-másra érik a kemény kritikák: sokan abba is képesek voltak belekötni, hogy egy hófehér Porschét kapott kedvesétől, G.w.M-től, most pedig a szelfijei valódiságát vonták kétségbe.

Edina a minap egy Instagramos sminkes videóban tűnt fel, melyen az előtte-utána állapot is megtekinthető. A hőbörgők persze rögtön FaceAppot kiáltottak, amikor megpillantották a szépségkirálynő tökéletes bőrét, ám ő állította: nem használt digitális korrekciót.

Mindig az volt az egyik fő küldetésem, hogy erősítsem a követőimet, hogy több önbizalmuk legyen. Szerintem többször mutattam a természetes, smink nélküli arcomat, mint azt, ami tip-top. Pont azért, hogy a valóságot mutassam" – idézte a Blikk Edinát, aki kiemelte: azzal sincs baj, ha valaki úgy érzi jól magát, hogy filtereket használ a közösségi médiában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.