Már hivatalos: itt folytatja pályafutását Cristiano Ronaldo

Forrás: Origo -
Cristiano Ronaldo al-Naszr igazolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cristiano Ronaldo kétéves szerződést kötött az al-Nasszr labdarúgócsapatával, így a szaúd-arábiai klubban folytatja pályafutását.

"Alig várom, hogy megtapasztaljak egy új labdarúgó-bajnokságot egy másik országban. Az al-Nasszr jövőképe nagyon inspiráló számomra" - fogalmazott a 37 éves támadó a klub közleményében, amelyhez egy olyan képet is csatolt, amelyen az ötszörös aranylabdás futballista a csapat mezét tartja a kezében.

Az al-Nasszr szerint a portugál labdarúgó leigazolása nemcsak a klubot inspirálja még nagyobb eredmények elérésére, hanem az egész szaúdi bajnokságot, de a nemzetet és a jövő generációit, a fiúkat és a lányokat is.

Cristiano Ronaldo az al-Nasszr csapatához igazolt Forrás: Origo


Médiaértesülések szerint évi 200 millió eurós szerződést kapott új csapatától Cristiano Ronaldo, aki szabadon igazolható volt, miután november végén szerződést bontott a Manchester Uniteddel.
Ronaldo szerepelt a december 18-án befejeződött katari világbajnokságon, amelyen a portugálok a negyeddöntőben búcsúztak. A szaúdi futball annak ellenére története legnagyobb sikerét érte el, hogy nemzeti együttese kiesett a csoportkörben, ugyanis a nyitófordulóban hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a későbbi aranyérmes argentin válogatottat.

Cristiano Ronaldo a Sporting Lisboában tűnt fel, majd a Manchester Unitedben vált sztárrá. Később a Real Madridban, a Juventusban is szerepelt, mielőtt visszatért az angol csapathoz. Klubjaival ötször hódította el a Bajnokok Ligáját, a válogatottban szerzett 118 gólja pedig világrekord.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.