Megdöbbentő fotó került elő Tatár Csilláról: rá sem lehet ismerni

fotó Photoshop Tatár Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatár Csilla a közösségi oldalán egy szétphotoshoppolt fényképpel szerette volna megmutatni a követőinek, hogy sokszor nem a valóságot látják a közösségi oldalaikon.

Megdöbbentő fotót töltött fel Tatár Csilla a közösségi oldalára. Mindezt azért tette, hogy fontos témára hívja fel a követői figyelmét: a műsorvezető is részt vett a Gulyás Lídia által kitalált Instagram-kihívásban, melynek lényege, hogy ismert embereket mutasson be a FaceApp képszerkesztő program segítségével.

Csilla a fotójával arra szerette volna ráébreszteni a követőit, hogy a legtöbb esetben hamis dolgokkal találják szembe magukat a közösségi oldalakon és nem feltétlenül kell mindent elhinniük, amit látnak.

"Ez nem én vagyok. Ez nem az én életem. Ha ezt látod, hazudok neked. De leginkább saját magamnak" - írta a fotója mellé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.