Megszólalt Oszter Sándor özvegye: "Nagyon is élni szeretnék"

Forrás: MTI/Mti Fotószerkesztőség/Beliczay László -
házasság özvegy öngyilkosság Failoni Donatella Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Sándor 2021 őszén hunyt el, miután rosszul lett a család balatoni nyaralójában. Fejét a felesége, Failoni Donatella vállára hajtva halt meg.

Failoni Donatella és Oszter Sándor öt évtizedet töltött együtt. Az özvegy élete egyik legnehezebb időszakát éli, és bár nem telnek felhőtlenül a napjai szeretett férje nélkül, örömét leli a családjával töltött időben, és eszébe sem jut feladni.

"Tudom, néhány hete meggondolatlan bejegyzéseket tettem közzé a Facebookon, amelyekkel ráijesztettem néhány ismerősömre. Ígérem, a jövőben nem teszek ilyeneket" – mondta a Borsnak, hozzátéve, hogy a szomorú idézetek nem jelentik azt, hogy eldobná magától az életet. Elmondta, hogy jól van, élvezi az élet szépségeit, és lelkesen készül a karácsonyra, mivel a Szentestét az egész család nála tölti.

Oszter Sándor Forrás: MTI/Mti Fotószerkesztőség/Beliczay László

Az özvegy úgy érzi, férje fentről vigyáz rá, és néha meglátogatja őt egy madár képében:

"Érzem és tudom, hogy Sándor velem van, odaföntről vigyáz rám. Egy madár képében rendszeresen megjelenik az ablakban. Egyszer be is repült, és egyenesen beült egy fotelbe. Akkor megszólítottam: Sándor, te vagy az? Ha igen, adj jelt! Abban a pillanatban felreppent, majd a hálószobában szállt le, egyenesen a férjem ágyára" – mondta Failoni Donatella.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.