Sarolta hercegnő rejtélyes kézjelet mutatott az ünnepi misén - Fotó

Forrás: PA/PA Wire/PA Images/Kirsty O'Connor -
karácsony ünnep Sarolta hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég számoltunk be arról, hogy a walesi hercegi család imádnivalóan összeöltözött a karácsonyi istentiszteletre, azonban csak most szúrtuk ki, hogy a westminsteri apátságba lépve mit mutatott Sarolta hercegnő az egyik kezével.

A kis előkelőség szinte végig bazsalygott az orra alatt, amint szüleivel és bátyjával, Györggyel beléptek a karácsonyfákkal díszített terembe, illetve összefonta közép- és mutatóujját. Ez a gesztus sokhelyütt azt jelenti, hogy az illető szurkol valamilyen, számára örömteli esemény bekövetkeztéért.

A királyi család rajongói egyébként azt is észrevették, hogy Vilmos feltűnően máshol járt fejben az egész ceremónia alatt – talán testvére, Harry és felesége, Meghan dokumentumsorozatának nemrég debütált epizódjai aggasztották.

2022 december 15. – A hercegi család megérkezik a westminsteri apátságba Forrás: PA/PA Wire/PA Images/Kirsty O'Connor

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.