Szoptatás miatt támadtak egy édesanyát - a TikTok-on közzétett videója verte ki a biztosítékot

szoptatás TikTok Tiktok támadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szupermarket közepén vette elő mellét az édesanya, és a kamerába mosolyogva szoptatta meg a bevásárlókocsiban ülő gyermekét. Nem aratott osztatlan sikert. 

Calcium Cannonsnak 180 ezer követője van a TikTokon, indulatokat kiváltó videóját eddig 3,5 millióan nézték meg, és többen írtak az anyának olyan kommentet, melynek nem örült.

Egy kommentelő így nyilatkozott: "Abszolút támogatom a csecsemők szoptatását nyilvános helyen. De egy szupermarket közepén, amikor a gyereknek elég lenne csak 20 percet várnia, amíg befejezik a vásárlást..."

Szoptatás miatt támadtak egy édesanyát - a TikTok-on közzétett videója verte ki a biztosítékot Forrás: Shutterstock

Egy másik felhasználó hozzátette: "Szerintem mindenki a szoptatás mellett van, de nem ennyire nyilvánosan."

És volt, aki így fogalmazott: "Csináld diszkréten. Ennek egy szeretetteljes dolognak kell lennie anya és gyermeke között."

Persze nem mindenki akadt ki a hölgy akcióján, bőven kapott támogató üzeneteket is. Szerintük Cannons jól teszi, hogy ennyire nyíltan szoptat, aki meg nem bírja, ha egy anya a melléből táplálja a gyerekét, fogallkozzon a maga dolgával.

Az édesanya azóta kikapcsolta a kommentelés lehetőségét, így a véleményét ettől kezdve mindenkinek magában kell tartani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.