Megható fotót posztolt Szorcsik Viki: " A legszebb ajándék te vagy"

karácsony Szorcsik Viktória Szorcsik Viki édesanyja Szorcsik Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz évet tudhat maga mögött Szorcsik Viki, ugyanis öccse halála után édesanyja élete is veszélybe került. Az ünnepekre szerencsére a színésznő anyukája jobban lett, a karácsonyt pedig együtt töltötték.

Az elmúlt hónapokban rengeteg bántás érte Szorcsik Vikit. A színésznőt hol a Csutival való kapcsolata miatt, hol a Farmban való szereplése miatt vették elő, és valóságos gyűlöletcunami zúdult rá. Egy hónappal ezelőtt Vikinél aztán betelt a pohár, és arra kérte a követőit, fejezzék be végre a gyűlölködést, mert az édesanyja nehezen viseli a kritikákat.

"Nagyon szépen megkérek mindenkit, hagyja abba a mocskoskodást a kommentekben, mert édesanyukám életéért küzdenek jelen pillanatban is a kórházban! Agyvérzést kapott!

imádkozzanak az édesanyja gyógyulásáért.

Szerencsére a történtek után sikerült stabilizálni Viki édesanyjának az állapotát, és az ünnepeket is együtt tölthették. A színésznő egy közös fotót is megosztott magukról, ahogy a karácsonyfa előtt állnak, amihez ezt írta:

"A legszebb ajándék te vagy Édesanyám"

-szúrta ki az Origo.

Forrás: Szorcsik Viki Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.