szépészeti beavatkozás beavatkozás énekesnő Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban írtunk,Tolvai Reni az Instagram-oldalán tartott kérdezz-feleleket a követőivel. A magánélete és a karrierje mellett arc- és hajápolási szokásai is szóba jöttek, és elárulta, milyen szépészeti beavatkozáson esett át.

Bátran ki merjük jelenteni, hogy Tolvai Reni kirobbanó formában van. Az énekesnő amellett, hogy megszabadult plusz kilóitól, csak úgy ragyog, így nem csoda, hogy sokan kíváncsiak arra, melyik a kedvenc arckezelése.

Reni elárulta, hogy nem jár sem kozmetikushoz, sem pedig ilyen jellegű kezelésekre, maga ápolja a bőrét különböző termékekkel. Az énekesnő azt is hozzátette, hogy ezek a kenceficék önmagukban nem sokat érnek, neki is csak akkor kezdtek használni, amikor változtatott az étkezési szokásain.

"Mindig szerettem a finom szérumokat, krémeket, maszkokat. Viszont ezek semmit sem használtak, amíg nem étkeztem tökéletesen. Azóta meg merem mutatni a bőröm smink nélkül is. Az ajkaimon kívül semmilyen beavatkozásom nem volt, és nem is lesz az arcomon"

-írta a 24 óráig előrhető Insta-sztoriban.

ó Forrás: Tolvai Reni/Instagram

Reni kedvenc lakásillatosítóját is megmutatta követőinek, sőt, azt is elárulta, hogy 1000 forintos sampont használ, amit imád, és gyönyörű tőle a haja.

-írta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.