Visszatért abba a boltba Dwayne Johnson, ahonnan tiniként több hónapon keresztül lopott: így tette jóvá a bűneit

kárpótlás csoki Dwayne Johnson lopás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
14 éves korában Dwayne Johnson annyira le volt égve, hogy közel egy éven keresztül minden nap lopott a konditerembe menet a közeli szupermarketből egy csokit. Nemrég visszatért a boltba, hogy jóvá tegye kamaszkori bűneit.

Dwayne Johnson szegény körülmények között nevelkedett, 14 éves korában arra sem volt pénze, hogy egy csokit vegyen magának a szupermarketben. Pénz hiányában több hónapon keresztül lopott édességet a konditerembe menet az egyik boltból. Évekkel később most visszatért Hawaii-ra, abba a boltba, ahonnan 14 éves korában rendszeresen Snickerst lopott.

"Pokolian le voltam égve, ezért 14 éves koromban a konditerembe menet majdnem egy éven át minden nap elloptam a 7-11 szupermarketből egy nagy Snickerst"

- írta Dwayne bejegyzésében.

Mint kiderült, az üzletben mindig ugyanaz volt az eladó, aki tisztában volt vele, hogy a fiú lop tőle, de mivel tudta, hogy mennyire szegények, ezért sosem buktatta le Johnsont.

A színész elmondta, hogy évek óta gyötri a bűntudat kamaszkori bűnei miatt, ezért most, hogy Hawaii-ra látogatott, bement abba a bizonyos szupermarketbe, és megvette az ott található összes Snickerst. Azonban, hogy emelje a tétet, kifizette az összes ott tartózkodó bevásárlását is.

"Ez a legkevesebb, amit tehetek. Nem változtathatjuk meg a múltat és néhány hülyeséget, amit esetleg elkövettünk, de néha-néha hozzátehetünk egy kicsit a helyzethez, és talán egy nagy mosolyt csalhatunk néhány idegen arcára"


- tette hozzá Dwayne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.