Csobot Adél retró külsőt villantott, megőrültek a rajongók - Fotók

retro Csobot Adél Grease
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos énekesnő igazi kaméleon: mindig bebizonyítja, hogy gyakorlatilag bármilyen öltözék, smink vagy frizura jól áll neki. A Dancing with the Starsban például szerencsére tökéletesen tudta kamatoztatni ezt a képességét – nem csoda, hogy partnerével ők nyerték meg a versenyt 2022-ben.

Adél a minap egy fekete-fehér fotósorozattal örvendeztette meg Instagram-követőit. A képeken dús, göndör hajjal és a '70-es évek divatjára emlékeztető outfitben pózol – többen meg is jegyezték, hogy nagyon hasonlít a Grease című filmmusical Sandy Olson nevű ikonikus karakterére, akit Olivia Newton-John alakított.

Bár voltak, akik szerint az új frizura inkább öregíti a sztárt, a legtöbben mégis dicsérték a fotókat, melyek fantasztikusan megörökítik az énekesnő szépségét és báját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.