Egyetlen férfiba volt igazán szerelmes Pamela Anderson

Tommy Lee Pamela Anderson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pamela Anderson a Tommy Lee-vel való kapcsolatáról memoárjában írt. a pár 1995 és 1998 között élt vele házasságban: Pamela úgy fogalmazott,  hogy talán Tommy volt az egyetlen igaz szerelme. 

"A kapcsolatom Tommyval talán az egyetlen volt, amikor tényleg szerelmes voltam" - idézi őt a People.

Anderson arról is ír, hogy az ellopott és nyilvánossá tett szexvideójuk az ő házasságukat, de számos ember életét tönkretette. A pár végül azért ment külön mert Lee bántalmazta Andersont.

"A Tommytól való válásom volt életem legnehezebb, legmélyebb, legbonyolultabb pontja. Összetörtem. Még mindig nem tudtam elhinni, hogy az az ember, akit a legjobban szerettem, képes volt arra, ami azon az éjszakán történt. Mindketten összeomlottunk, de nekem meg kellett védenem a gyerekeimet" - fogalmazott Pamela.

Forrás: DAVE BEDROSIAN / GEISLER-FOTOPRESS / GEISLER-FOTOPRESS / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP, IMAGE PRESS AGENCY / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.