Extra kedvezményeket nyújt a Lidl digitális szórólapja - Nem csak magaddal, a környezettel is jót teszel

Forrás: Lidl -
Lidl applikáció Lidl Plus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az emberek nagy része ma már különböző digitális csatornákat használ információszerzés céljából: mit, hol és mennyiért lehet a legjobb áron megvásárolni. A kedvező árak mellett egyre többen helyezik fókuszba a környezetvédelmet is, hogy igazán tudatosan vásároljanak. A Lidl felismerve ennek jelentőségét, régóta erősíti online jelenlétét és arra ösztönzi vásárlóit, hogy a papíralapú akciós újság helyett válasszák annak digitális változatát, valamint iratkozzanak fel a Lidl elektronikus hírlevelére és használják a Lidl, illetve a Lidl Plus applikációkat.

Minden héten új akciókkal vár a Lidl: ne menj el a kedvező árak mellett!

A Lidl akcióit a hetente megjelenő, online is elérhető akciós újságban lehet nyomon követni. Sőt, aki letölti a Lidl Plus applikációt, az a regisztrációt követően további, azonnali kedvezményekhez juthat. A Lidl Plus más hűségprogramokkal ellentétben minden alkalommal kizárólagos kedvezményt nyújt azoknak a vásárlóknak, akik fizetéskor beolvassák digitális hűségkártyájukat a pénztárnál. Az akciós újságban szereplő kedvezményeken felül a Lidl Plus felhasználói hetente átlagosan 10-12 extra százalékos vagy fix összegű kuponnal spórolhatnak a bevásárlás során, és minden vásárlást követően kaparós nyereménykártyában részesülnek, ami további kedvezményekhez juttathatja őket. Nézzük, hogyan működik ez a gyakorlatban!

Így használd a Lidl Plus applikációt!

A Lidl Plus alkalmazás a Google Play Store, az App Store és a Huawei AppGallery platformokon is ingyenesen letölthető. Miután ezt megtetted, regisztrálj, majd erősítsd meg regisztrációdat egy sms-ben kapott kóddal és válaszd ki kedvenc Lidl áruházadat is.

Az applikáció főoldalán találod a legfontosabb információkat, és a vásárlások után kapott kaparós nyereménykártyákat, amelyekkel további kuponokat vagy ajándék terméket nyerhetsz, amit lementhetsz a kuponjaid közé és a következő vásárlás során felhasználhatod.

A megvásárolandó termék kuponját mindig aktiváld, hogy kedvezményhez juss! Forrás: Lidl

Kövesd nyomon vásárlásaidat!

A Lidl Plus a vásárlásokról digitális nyugtát ment le készülékedre, amelyet az értesítések között találsz, de később is bármikor visszanézheted, ha a főképernyőn a továbbiak gomb megnyomása után a digitális nyugták menüpontra kattintasz. A digitális nyugtán tételesen láthatod, hogy mit vásároltál, valamint a megtakarításodat is nyomon követheted.

Ne felejtsd aktiválni a kuponokat!

Minden héten exkluzív kuponok várnak rád, amelyeket az applikációban az értesítéseknél is megtalálsz. A megvásárolandó termék kuponját mindig aktiváld, így a kasszánál a kedvezményt automatikusan levonják, ha beolvasod a digitális Lidl kártyán található QR kódot. Az önkiszolgáló pénztáraknál te magad tudod kiválasztani, hogy szeretnéd-e a Lidl Plus kártyádat használni. Az értesítéseket a kezdőképernyőn a csengő ikonra kattintva találod, ahol nem csak a már említett kuponokról kapsz tájékoztatást, de arra is figyelmeztetnek, hogy korábbi kuponjaid hamarosan lejárnak.

Böngészd a digitális akciós újságot a Lidl Plus applikációban!

Az alkalmazás kezdőoldaláról elérhető az akciós újság digitális változata, de megtalálod az akciós újságok menüpont alatt is. Ez lehetőséget ad arra, hogy kényelmesen, még otthon megtervezd a legköltséghatékonyabb bevásárlólistádat, és már kész tervvel érkezz az üzletbe.

Népszerű a Kupon Plus és a pontgyűjtő nyereményjáték is

A Lidl folyamatosan fejleszti az applikációt és funkcióit, így a Kupon Plus kampánynak köszönhetően bizonyos összeghatárok elérését követően ajándék terméket vagy extra számlavégi kedvezményt biztosít a vásárlók számára. Emellett időről-időre pontgyűjtő nyereményjátékra is lehetőség van, amelyre érdemes odafigyelni, mert további nyereményekre adnak lehetőséget.

A Lidl Plus applikáció számos fukcióval segít a döntésben és a költséghatékony vásárlásban. Forrás: Lidl

Egyedi bolti akciók és kedvezményes partnerajánlatok között is böngészhetsz!

Érdemes figyelni arra is, hogy a kedvenc áruház helyesen legyen megadva az applikációban, hiszen egyedi bolti akciók is előfordulhatnak, amelyekről csak azok a felhasználók értesülnek, akik az érintett áruházat jelölték meg kedvencnek. Szintén különlegesség, hogy az alkalmazás nem csak a Lidl áruházakban használható. A vállalat partnerei által biztosított ajánlatok további kedvezményeket nyújtanak a Lidl Plus felhasználók számára, a mindennapi szükségletektől kezdve egészen a szezonális kényeztetésekig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.