Furcsa kijelentést tett Dopeman: „Ha türelmesebb lettem volna Majkával, mára egy nagy család lennénk”

Pityinger László balhé Dopeman Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekes kijelentést tett Pityinger László Dopeman. Bár a rapper régen balhéiról volt híres, mostanra teljesen lenyugodott, és utólag értelmetlennek tartja a kollégáival, köztük Majkával való csatározását.

Pénteken, 19 órakor debütál a Frizbi Hajdú Péterrel legújabb adása a Frizbi TV YouTube-csatornáján. A műsorvezető ezúttal Dopemannel beszélgetett, aki az elmúlt években rengeteget változott. Pityinger többek között arról is őszintén beszélt Hajdúnak, hogy tekint vissza mai fejjel a múltjára és botrányaira.

"Ha megnézem az életemet, hogy kivel min veszekedtem, meg hogy milyen hülyeségeken...! Száz veszekedésből hánynak volt értelme? Kilencvenkilencnek nem volt"

– mondta a rapper, aki többek között Ganxsta Zolee-val, Majkával és a Fekete Vonattal is csatározott.

"Ezek a konfliktusok egy bizonyos szemszögből nézve helytelenek voltak mindkét fél részéről, viszont ha nem történtek volna meg, lehet, nem tudnék ma így visszatekinteni rájuk, nem tudtam volna belőlük tanulni. Mindegyikőjüknek hálás vagyok és szeretet fűz hozzájuk. Nagyon erős az igazságérzetem, amit nagy egóval védtem, de ezt rosszul kommunikáltam, és így borzalmas fájdalmakat okoztam.

Lehet, ha türelmesebb lettem volna Majkával, mára egy nagy család lennénk mind a Ganxstával és a Fekete Vonattal. Azonban a legtöbb, amit most tehetek, hogy biztosítom őket arról, hogy bennem nincsenek rossz érzések velük kapcsolatban, és nálam nyitott ajtókra találnak

– mondta a Blikknek Dopeman, aki nemrég vesztette el imádott édesapját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.