Filléres házi praktika: így lesz ragyogóan tiszta a fürdőszobaszőnyeged!

fürdőszoba takarítás háztartás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem muszáj méregdrága folteltávolítókat és szagtalanítítókat használnod ahhoz, hogy patyolattisztává varázsold a fürdőszobai textíliákat.

Egy tiktokos felhasználó nemrég pénztárcabarát, gyors megoldással állt elő, mellyel könnyűszerrel megszabadíthatod kilépőszőnyegedet a piszoktól és az állott szagtól.

Csak szódabikarbónára és némi ecetre – vagy ha nem bírod a szagát, vízben feloldott háztartási citromsavra – lesz szükséged.

Első lépésként szórd tele a szőnyeget a szódabikarbónával, majd locsold meg az ecettel vagy a citromsavval, és az így kapott egyveleggel alaposan dörzsöld át! Ezután öblítsd le zuhannyal és mosd ki mosógépben!

@purdyandfigg Everyone needs to know this simple whitening hack #bathroomhacks#cleaninghacks#whiteninghack#stainremover#learnontiktok♬ dźwięk oryginalny - <3

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.