Hatalmas ajándékot kapott 18. születésnapjára Pápai Joci lánya

Forrás: sajtoszoba.tv -
Pápai Joci születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sikeres KRESZ-vizsgája után autót kapott édesapjától ajándékba Pápai Joci kislánya. Hanna nagyon örült a meglepetésnek, az új négykerekű pedig a szülők életét is megkönnyíti.

Az énekes a Story magazinnak mesélte el, hogy mivel másfél kilométerre laknak a várostól, ahová nehézkes el-, illetve hazajutni, busszal, biciklivel, gyalog pedig eléggé megterhelő, ezért arra a döntésre jutottak, hogy meglepik a lányukat egy autóval annak 18. születésnapja alkalmából.

Ez a szülők válláról is levesz egy terhet, mivel a tizenéves sofőr egy idő után már az öccsét is tudja az iskolába vinni, majd onnan hazahozni.

Hatalmas ajándékot kapott 18. születésnapjára Pápai Joci lánya Forrás: sajtoszoba.tv

Hanna egyelőre még szülői felügyelettel használja az autót, az édesanyja ül mellette az anyósülésen. Joci is próbálkozott, de nem jól sült el a dolog.

"Beláttam, nem teszek jót Hannának, mindenbe beleszóltam, amitől még feszültebb lett. Nem beszélve rólam. Ezért aztán az anyukája vette át ezt a szerepet" - mondta a lapnak az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.