Évente kétmilliót költ palackozott vízre egy férfi, aki ebben is fürdik

Forrás: Lee McLean/SWNS/ -
migrén víz John Junior csapvíz palackozott víz fürdés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy brit férfi azt állítja, azóta lett jobban, hogy felhagyott a csapvíz fogyasztásával. Megszűnt a migrénje, elmúlt a szorongása és az ekcémája, és sokkal jobban érzi magát, mint mikor még ő is azt itta, ami a csapból folyik.

John Junior informatikai tanácsadóként dolgozik és évente 4300 fontot, átszámítva majdnem 2 millió forintot költ el csak palackozott vízre. Korábban számtalan egészségügyi panasza volt, és hiába próbált ki különféle diétákat, iktatott ki élelmiszereket az étrendjéből, nem sikerült megszüntetnie sem a migrénjént, sem az ekcémáját.

Ekkor elhatározta, hogy elzárja a csapot, és nem iszik, de még csak nem is fürdik a csöveken érkező folyadékból. Alig fél év alatt teljesen megváltozott az élete, és álíltja, hogy sokkal jobban érzi magát, és a fejfájása is elmúlt.

John Junior Forrás: Lee McLean/SWNS/

Junior maga sem tudja, miért hatásos ez a módszer; azt feltételezi, hogy allergiás lehet a klórra, amivel a csapvizet fertőtlenítik, de ha nem is ez okozta a problémáit, valaminek kell lennie a vízben, amelytől rosszul érezte magát.

A napi élethez rengeteg vízre van szükség, így sokat költ és cipekedik. Ha nem maga hozza el a boltból a palackozott vizet, akkor vagy barátai segítségét kéri, vagy igénybe veszi a házhoz szállítást. Ahhoz, hogy érzékeljük, mennyi vizet is használ el egy nap, Junior elárulta, hogy a fürdéshez harminc literre van szüksége, a hideg vízhez pedig mindössze egy kancsó forró vizet szokott önteni – számolt be a férfi történetéről a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.