Még az idén emberi csontokat fognak találni a Marson - állítja az időutazó

emberi csontok időutazó Mars
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy magát időutazónak valló TikToker szerint hamarosan emberi csontokat fognak találni a Marson, ami arra utalhat, hogy az emberi élet a vörös bolygón keletkezett.

A TikToker állítja, hogy 2858-ból utazott vissza, ezért pontosan tudja, mi fog történni a közeljövőben. Ezúttal öt fontos dátumra hívta fel a figyelmet:

Február 28-án egy ellenséges idegen faj elfoglalja a Földet, március 30-án egy repülőgép eltűnik egy féreglyukon keresztül, és míg ők hat másodpercnek élik meg az eseményt, a többieknek hat év lesz. Május 4-én emberi csontokat fedeznek fel a Marson, így felvetődik a kérdés, hogy mind a Marsról származunk. Július 2-án az emberek szupererőket kapnak a Nap extrém energiáiból, végezetül augusztus 19-én tudósok portált fognak nyitni egy párhuzamos univerzumhoz.

@darknesstimetraveler Are there any questions you might have? #fyp#fypage#viral#timetravel#timetraveler#darknesstimetraveler#2023#xyzbca♬ Brighter Nights - Darkness Awaits

Hogy ebből mennyi az igaz, az hamarosan kiderül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.