Őszintén vallott mélypontjáról Oszter Sándor özvegye: "Egy pillanatra azt éreztem, nem bírom tovább"

Forrás: Facebook/Failoni Donatella -
Oszter Sándor özvegye gyász fájdalom Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Sándor 2021 őszén hunyt el, miután rosszul lett a család balatoni nyaralójában. Fejét a felesége, Failoni Donatella vállára hajtva halt meg. Az özvegy most őszintén vallott korábbi mélypontjáról. 

Failoni Donatella és Oszter Sándor öt évtizedet töltött együtt. Az özvegy, jóllehet élete egyik legnehezebb időszakát éli, és nem telnek felhőtlenül a napjai szeretett férje nélkül, mégis örömét leli a családjával töltött időben, és eszébe sem jut feladni.

"Tudom, néhány hete meggondolatlan bejegyzéseket tettem közzé a Facebookon, amelyekkel ráijesztettem néhány ismerősömre. Ígérem, a jövőben nem teszek ilyeneket" – nyilatkozta korábban a Borsnak, hozzátéve, hogy a szomorú idézetek nem jelentik azt, hogy eldobná magától az életet.

Oszter Sándor felesége, Failoni Donatella olasz zongoraművész három napig feküdt a stroke osztályon Forrás: Facebook/Failoni Donatella

"Azt éreztem, nem bírom tovább nélküle, és igen, abban az állapotban a Facebookon írogattam mindenféle butaságot. Megbántottam a körülöttem élőket, de mindent megbeszéltünk, és a családi béke helyreállt.

Ötven évig éltünk együtt a férjemmel, borzalmasan hiányzik. Csoda, ha ezért végső elkeseredésemben egy pillanatra azt éreztem, nem bírom tovább? De ez buta gondolat volt, hiszen imádom a lányomat, az unokámat" – mondta el a zongoraművésznő, aki úgy véli, túl van már a nehezén.

"Újból leültem a zongorámhoz, (...) egyre jobban érzem magam azóta" - mesélte a Story magazinnak az özvegy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.