Nagy Alekosz nyilvános posztban hívta randira Béres Anettet: így reagált rá a szőkeség

Forrás: TV2 -
Béres Anett VV Anett Alekosz randi Nagy Alekosz Randevú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Alekosz ezúttal Béres Anettet invitálta randira egy nyilvános posztban. Az egykori VV győztes ajánlatát Anett nem hagyta szó nélkül, és nagyon úgy fest: nem ők lesznek az idei év álompárja.

Béres Anett az RTL Reggeliben beszélt arról, hogy nagyon vágyik arra, hogy feleség és anya legyen, de úgy érzi, kezd kicsúszni az időből. Alekosz ezt meghallva úgy gondolta, tesz egy próbát arra, hogy meghódítsa Anett szívét: egy Facebook posztban fejezte ki érzéseit, és randira invitálta.

"Kedves Drága Anett elfogadod-e, adhatok-e Neked randevút szombaton; 17.00-kor, a Campónában? Fogyasszunk el egy forró csokit, habos kakaót, vagypedig egy sárgaborsófőzeléket fasírttal. Ne válaszolj. Csak legyél ott. Várni foglak.
Nagy Alekosz - leendő férj, és apa"

- állt a posztban.

Nos, nagyon úgy fest, hogy Alekosz felajánlása nem maradt válasz nélkül, néhány órával ezelőtt arról írt, milyen beszélgetés zajlott le közte és Anett között.

" Hogy mersz engem felhívni, te ÓTVARÉK! Hangzott el a lesújtó mondat a beköszönésem után.

Anettet tegnap este hívtam fel telefonon, hogy közöljem, szándékaim komolyak. Nem erre számítottam (... ) Mindössze 23 másodpercig tartott, amialatt nekem csak annyit sikerült mondanom, hogy Szia Anett. Ezúton kívánok neki sok Boldogságot..! őszinte igazbarátokat, és hogy megtalálja, akit keres"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.