Nehezebben viseli második várandósságát az X-Faktor felfedezettje

Antal Timi várandósság második gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Antal Timi december elején jelentette be a közösségi oldalain, hogy második gyermekével várandós.

Az énekesnő nem tagadja, második terhességét egy kicsit nehezebben éli meg, mint az elsőt, és vannak számára megterhelő időszakok.

"Az Emmával való várandósságom alatt is időbe telt, míg éreztem egy mély kötődést a születendő gyermekem iránt. Ez most sem volt másként: időt kellett hagynom magamnak arra, hogy beérjen az érzés, és felfogjam, mi is történik most bennem. A munka és a kislányunk mellett nehezebb volt erre lelkileg ráhangolódnom, de ahogy telik az idő, egyre jobb és jobb a helyzet" – mondta a Blikknek Timi, aki úgy érzi, fizikailag is nehezebben viseli a második babavárást.

"Gyorsabb ütemben nő a pocakom, mint az első várandósságom alatt. Sokszor fáj a derekam, nehezebben végzem a napi teendőket, mint Emma születése előtt, amikor vitathatatlanul jobb volt a fizikumom, bár most is igyekszem időt szánni az egészséges testmozgásra. Nem panaszkodom, sokkal inkább motiválni szeretnék más édesanyákat, akik ugyanolyan cipőben járnak, mint én. Nagyon várjuk a kisfiunk születését, hiszen ez alapvetően egy rendkívül boldog időszak, ám nehézségek nálunk is vannak, ahogy mindenkinél" – mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.