Révész Sándor varázslatos utazáson vett részt: ide vezetett a sztrókon átesett zenész első útja

Révész Sándor stroke sztrók Piramis zenekar zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Révész Sándor, a Piramis énekese már jobban van stroke-ja után. A zenész most utazásáról számolt be a közösségi oldalán, és gyönyörű fotókkal számolt be arról, merre járt.

Révész Sándor elárulta követőinek, hogy Velencébe utazott, ahova már nagyon régóta visszavágyott. Közösségi oldalán amellett, hogy elmesélte, pontosan milyen viszony fűzi Velencéhez, elárulta, hogy tavaly év végén összesen nyolc napot töltött Olaszországban, majd Bajorországba utazott.

"Nagy ajándék volt a sorstól az 1972-es Ki mit tud? győzteseként elnyert olaszországi jutalomutunk, amelynek során Velencébe is eljutottunk.

Akkori, mindösszesen nyolcnapos utazásunk során azonban – Firenze, Pisa, Ravenna, Rimini után – Velencére sajnos csak egyetlen napunk maradt. Sorsom 2022 decemberének utolsó harmadában, kereken 50 évvel az ottjártam után ismét ebbe a leírhatatlan hangulatú, gyönyörű városba vezérelt; most majd nyolc napot tölthettem el benne, mielőtt továbbutaztam volna egy rövid időre Bajorország fenséges vidékére, amelynek gyöngyszeméről, Königsseeről nemrégiben egy posztban már beszámoltam Nektek"

-olvasható Révész posztjában.

Az énekes még tavaly márciusban kapott sztrókot, de szerencsére megerősödött annyira, hogy visszatérhessen a közönséghez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.