Szilágyi Szilvi megmutatta szülés utáni alakját: eddig 12,5 kilót fogyott

Caramel alak szülés után Szilágyi Szilvi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három hónappal ezelőtt született meg Szilágyi Szilvi és Caramel második gyermeke. A két várandósság megviselte a sztármami bőrét, ám ő nem akarja takaratni magát.

Az influenszer még tavaly decemberben beszélt arról, hogy az az újévi fogadalma, hogy mielőbb visszanyerje korábbi formáját. Most Instagram-történetben töltött fel egy fotót, amelyen beszámolt arról, hogy amíg a kicsi alszik, ő tornázik. Bár a képről úgy tűnik, Szilvi máris visszanyerte az alakját, a következő fotón megmutatta az igazságot.

Szilágyi Szilvi Forrás: Instagram/Szilágyi Szilvi

"Igen, sikerült leadnom 12,5 kilót szülés óta, és újra rám jönnek a régi farmerjaim... de ez van a ruha alatt! A két terhesség nagyon megviselte a bőrömet... ilyen a genetikám. Senki se tökéletes. Soha ne érezzétek magatokat kevesebbnek másoknál, mert »tökéletes« vagy egy makulátlan életet mutatnak. Csak szeresd magad, mert utánozhatatlan vagy minden apró hibáddal együtt" - írta a fotóhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.