Így néz ki most Pécsi Ildikó kertje

Forrás: TV2 -
Gödöllő Pécsi Ildikó szomorú kert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez lett a sorsa Pécsi Ildikó gödöllői kertjének.

Ahogy azt már korábban is tudni lehetett, még 2021. végén adták el a színésznő gödöllői villáját, a hatalmas, 6000 négyzetméteres telekkel együtt. Nem sokkal később, 2022 januárjában már arról szóltak a hírek, hogy ledózerolták Pécsi Ildikó imádott kertjét, és a helyére több kisebb lakást húznak fel. A villa azonban megmaradt, egy család lakik benne.

"Valóban, az örökös fiuk eladta a házat a 6000 négyzetméteres gyönyörű telekkel együtt. Egy család vette meg az ingatlant, akik a korábbi híresztelésekkel ellentétben nem dózerolták le, hanem már be is költöztek és folyamatosan dolgoznak rajta, újítgatják, szépítgetik. A vállalkozó, aki megvette az egész telket, úgy döntött, hogy felosztotta a kertrészt, hat vagy hét részre szedte és így értékesítette. Elképzelhető, hogy kis lakásokat fognak majd ezen a területen építeni" - nyilatkozta májusban a színésznő fogadott fia.

"A ház maga megmaradt, de a telekből nem maradt semmi, ahogy a kertből sem. Szomorú látvány, annyi bizonyos. Valamelyik területen már zajlik az építkezés, ikerházakat fognak felhúzni" - árulta el most a Borsnak egy neve elhallgatását kérő informátor, aki képeket is küldött az építési munkálatokról, amelyeket ide kattintva lehet megtekinteni.

Pécsi Ildikó Forrás: TV2

Pécsi Ildikóról egyébként köztudott volt, mennyire imádja a fákat és a növényeket. Fogadott fia, L. Péterfi Csaba korábban így nyilatkozott erről a sajtónak:

"Itt van a kertben még az a hatalmas, Borzaskának elnevezett gesztenyefa is, amit Ildikó nagyapja tett földbe. Itt virul nyaranta a magnólia, nagyobbik unokája születésének emléke. Ildikó szinte mániákusan ültette a fákat és beszélgetett velük. Tucatnyi madáritató van az arborétumnak is beillő kertben. Imádott itt üldögélni, sétálni Lajos bácsival, és figyelni, hallgatni a rengeteg, hozzájuk szokott énekesmadarat, még néhány madárfészket is megőrzött. Autóbalesete után járókeretre támaszkodva fogta a locsolótömlőt, a kertjében talált vigaszra, tanulta a szerepeit. Mindenki tudta, hogy a bemutatók után nem virágcsokornak, hanem kerti növénynek örül" – mesélte korábban egy napilapnak Csaba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.