Titokban házasodott össze Rita Ora és Taika Waititi: "tökéletes" volt a nagy nap

Forrás: AFP/Daniel Leal -
Taika Waititi esküvő házasság videoklip Rita Ora
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel három év után kimondták a boldogító igent.

A pletykák szerint 2020-ban ismerkedett meg egymással a koszovói albán származású brit énekesnő és az új-zélandi születésű hollywoodi filmrendező. Rita Ora és Taika Waititi kapcsán már tavaly felröppentek olyan hírek, miszerint sor került a lánykérésre, és most kiderült, hogy a pletykák igazak voltak: a pár ugyanis egy privát szertartáson örök hűséget fogadott egymásnak.

Forrás: AFP/Daniel Leal

Rita Ora a napokban jelentette meg vadonatúj dalát és a hozzá forgatott videoklipet, melyben menyasszonyként látható. Ennek kapcsán adott nemrég tévéinterjút, melyben hivatalosan is bejelentette, hogy férjhez ment. Amikor a műsorvezető a ceremóniáról kérdezte, röviden csak ennyit reagált:

– idézte az énekesnőt a Mirror.

Waititi az utóbbi években robbant be Hollywoodba olyan filmek rendezőjeként mint a Vademberek hajszája, a Jojo Nyuszi, a Thor: Ragnarök és a Thor: Szerelem és mennydörgés. A rendező öt éve vált el Chelsea Winstanley-től, előző feleségétől, akitől két gyermeke született.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.