Újabb TikTok-őrület: a 75 éves forgalomirányítót még Beyoncé is követi

Forrás: Jay Scott / SWNS/© Jay Scott / SWNS/Jay Scott / Swns / Northfoto -
követő Lizzo Tiktok forgalomirányító Beyoncé tánc Tik Tok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brian Kilgallon 2020 júniusában kezdett el táncokat tanulni fiával, a 28 éves Jay Scott-tal, és azt állítja, ez tartja fiatalon. 

A 76 éves táncoló férfi idős kora ellenére még mindig forgalomirányítóként dolgozik azt mondja, a fiával közös táncolás fiatalon tartja. Eközben óriási rajongótábora van, követői között tisztelheti Lizzót és Beyoncét is.

Apa és fia - a 76 éves forgalomirányító állítja, a tánc tartja fiatalon Forrás: Jay Scott / SWNS/© Jay Scott / SWNS/Jay Scott / Swns / Northfoto

Brian Kilgallon, aki 2020 júniusában kezdte fiával, a 28 éves Jay Scott-tal a tánctanulást, videóival mára olyan népszerű lett a TikTokon, hogy közel 84 millió megtekintést ért el. Az idős férfinek, aki imádja fia trendi ruháit hordani, mindössze 25 percre van szüksége, hogy elsajátítson egy koreográfiát. A táncoslábú öreg azt állítja, hogy munka közben többen is felismerik és az emberek ilyenkor dudálnak neki.

Az apa-fia páros úgy érzi, hogy a közös koregoráfiák szorosra fűzki kettejük kapcsolatát, a céljuk pedig az, hogy idén elérjék a 100 milliós megtekintést.

@jayscotttttt took my 75 year old dad to jamaica real quick hahaha ayyy dc: @smmovement ♬ original sound - vdkmr

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.